Medische fout….

griep.....

Een paar weken geleden haalde ik bij de huisarts een griepprik. Dat was om te voorkomen, dat ik griep kreeg. En wat heb ik nu? Griep.

Mijn echtgenoot, die de prik ook heeft gehad, heeft nergens last van. Dat vind ik niet eerlijk. Ik wil dan ook dat het snel over gaat, want a.s. vrijdag komen de schilders/behangers en die kunnen moeilijk om een griepmens heen behangen. Ik doe nu dus even of er niets aan de hand is, hoewel dat niet zo is. Alles doet me zeer, ik heb koorts en ik ben verkouden. Maar als ik in bed ga liggen en zo mijn bioritme in de war schop dan slaap ik vannacht weer niet. Het is sukkelen.

Mijn eigenste Cliniclown staat de trap te schuren. Tussen die werkzaamheden door vertroetelt hij mij. Uitgeperste sinaasappeltjes en zo. Lief, hè? Maar ik had liever gehad, dat ik geen griep had. Wat kan dat toch slecht uitkomen. Nou ja, morgen beter…….

4 reacties op “Medische fout….

 1. Wendy

  november 11, 2004 at 10:31am

  Hoi Els, vervelend dat je ziek bent zeg. Hopelijk ben je snel weer beter.
  Maar ehhhh de griepprik is niet om te voorkomen dat je griep krijgt. Helaas vergissen velen zich hierin. De griepprik is bedoeld om ervoor te zorgen dat wanneer je griep krijgt, deze niet zo heftig is. Dus helaas…
  Groetjes,
  Wendy (en ook van Marcel)

 2. els

  november 11, 2004 at 2:33pm

  Dus als ik ‘m niet had gehad lag ik helemáál voor lijk? Dat is een oppepper! Bedankt, Wendy! En de groeten terug.

 3. els

  november 12, 2004 at 8:47am

  Niet echt. Maar het zijn aardige jongens, de schilders en dat scheelt.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)