Schoon…..

spam in blik....

In ons huis ben ik hevig aan het schoonmaken, want dat schuurstof van de schilders zit echt overal, maar nu bleek, dat er een minstens zo hevige schoonmaak nodig was in de reactiebox van mijn computer! Mijn nederig weblogje schijnt erg interessant te zijn om te vervuilen met reactiespam. In eerste instantie wist ik niet wat ik er anders aan moest doen dan het handmatig te verwijderen, maar het zat door het hele archief.

Zoon L-rs is er met de bezem doorheen gesneld, heeft een blacklist voor me opgesteld en ze komen d’r niet meer in: de casino’s, sextoyverkopers, medicijnmannen en verdere robotgestuurde vervuilers. Nu kรกn het zijn dat mensen, die ik wรฉl graag zie reageren, daar even moeite mee hebben. Dat zou ik niet leuk vinden en om die reden zou ik een mailtje daaromtrent zeer op prijs stellen!

De werkzaamheden hier in huis lopen verder naar wens. Wel hoop ik, dat de visite er dinsdag als ik jarig ben niet gek van opkijkt dat we met een kale trap zitten zonder bedekking, met een onbehangen trappenhuis en dat we geen gordijnen hebben, want de raamposten moeten nog een keer geschilderd. Dat gebeurt pas woensdag. De akoestiek in de kamer is prachtig, dat wel.

Toch is het wel gezellig, hoor, kamperen in je eigen huis, maar je wordt er wel moe van. Hoewel, aan het eind van elke dag staat daar ons bed! Een eiland in de ongeciviliseerde bende! En ik slaap uitstekend! Als een blok namelijk……..

7 reacties op “Schoon…..

 1. Lars

  november 28, 2004 at 3:31pm

  Nou, ik kan in ieder geval nog wel reageren. ๐Ÿ˜€

 2. Hansje

  november 28, 2004 at 4:31pm

  Ik ook, maar alleen zรณnder m’n url in te vullen. Verder is mijn commentaartje op je vorige logje onder de schoonmaakwoede gesneuveld, geloof ik. ๐Ÿ˜‰

 3. Lars

  november 28, 2004 at 8:54pm

  @Hansje: ojee, Pinksoup was in het filter geslopen. Blijkbaar toch te erotisch. ๐Ÿ™‚ Als het goed is kan het reageren weer als vanouds.

 4. Irene

  november 29, 2004 at 10:45am

  Even testen hoe erotisch mijn URL dan klinkt. Verdorie, niet genoeg. ๐Ÿ˜‰

 5. Irene

  november 29, 2004 at 10:46am

  Mijn URL klinkt kennelijk ook te erotisch? ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)