Bijpraten…….

die bloemen zijn voor mijn zus, vanwege o.a. de goddelijke soep!

Omdat mijn computer op de kamer staat waar mijn jongste zusje tijdelijk haar domicilie heeft, ben ik daar wat minder uren aanwezig dan gebruikelijk. Dat is wel eens gezond, want we doen een heleboel andere gezellige dingen.

Zoals gisteren, toen we ten huize van onze andere zus een grootse familiere√ľnie hadden. Alle (schoon-)zussen en (schoon-)broers bij elkaar en dat was leuk, omdat het op die schaal natuurlijk niet zo vaak voorkomt. Onze zus had fantastisch voor de catering gezorgd en lekker smikkelen is een familietrekje. We hebben nogal wat horecafiguren in de gelederen. De kleinkinderen en dat zijn er inmiddels al 14, terwijl er ook nog iets in aanbouw is, gingen per foto of in levende lijve van hand tot hand.

Omdat de zussen nog nodig een potje moesten rummycuppen en de zwagers net zo nodig voetballen moesten kijken (met luid commentaar vanaf de bank, zoals gewoonlijk) waren we laat thuis.

Het was een heerlijke dag, die ons zal heugen. Mijn Aussie-zus zei: “We hebben herinneringen gemaakt!”en zo is het maar net……..

3 reacties op “Bijpraten…….

 1. CasaSpider

  februari 19, 2005 at 6:23pm

  Dingen doen blijft altijd het leukste, een prima initiatief dus!
  Straks wil je Aussie-zus niet eens meer terug?

 2. els

  februari 20, 2005 at 1:46am

  Ik ben bang dat ze te veel van de zon houdt!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)