De eerste viool……

gezichtje....

Het was druk bij Intratuin. Na de eerste mooie lentedag van gisteren: overal mensen met violen. Het lijkt of ze er steeds meer kleuren in hebben, ja mensen ook, maar ik bedoel eigenlijk de viooltjes. Dat wordt moeilijk kiezen en helemaal als je zo slecht kiezen kúnt, zoals ik. Het waait en regent vandaag weer als een gek. Niks lente, zoals beloofd. Maar nu komt het aan op karakter, hè! Doorzetten en doen alsof. Als het straks een beetje droog wil worden ga ik de bakken en potten toch vullen. Die arme viooltjes kunnen er tenslotte niks aan doen, dat het gisteren lente was en vandaag niet meer.

Trouwens, de komende dagen is het hier een beetje stil, want we gaan een weekendje naar een huisje in Drenthe. “Het land van Bartje”. We gaan ook naar het Noorder Dierenpark. Daar zijn we jaren niet geweest en ik heb er goede herinneringen aan. Als het wéér nou toch nog een beetje lenteachtig wil worden, ach toe…..al was het maar voor de viooltjes…….

1 reactie op “De eerste viool……

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)