Nieuw!Nieuw!Nieuw!……

ik wil iets ongezonds.....!!!

Minister Hoogervorst heeft weer iets nieuws verzonnen. Na de belasting op “vet”, nu de “zeurloze” kassa. Iedere supermarkt moet een kassa hebben waar mensen probleemloos kunnen afrekenen zonder dat hun kroost ongemerkt snoep op de band kan leggen, terwijl hun ouders dat niet willen.

Dus geen schapjes rond de kassa, waar verleidelijke pakjes, zakjes, rolletjes of reepjes zoetigheid liggen. Geen impulsaankopen, geen gezeur. Opvoeden en voet bij stuk houden als je vindt dat er niet gesnoept moet worden, dat je tot nu toe helemaal zelf moest doen, hou er maar mee op: dat doet de minister wel voor je. Hij zorgt dat er geen dingen in het zicht liggen waar je discussie met je kinderen over kunt krijgen. De makkelijkste weg.

Zou die man daar nou een dagtaak aan hebben, zulke dingen bedenken? “Zeurloze” kassa’s, hoe kóm je er op! Misschien zit er wel een zeurzak van een caissière achter, waar blijf je dan met je “zeurloos”? En “zeurloze” kinderen bestaan niet, vraag maar aan elke moeder die met een paar koters boodschappen moet doen. Volgens mij bestaat het woord ” zeurloos” niet eens en heeft minister H. dat ook nog verzonnen! Wat een talént, die man……….

5 reacties op “Nieuw!Nieuw!Nieuw!……

 1. Hansje

  april 6, 2005 at 7:36pm

  Typisch voorbeeld van hoe onze regering regeert: alles wat lastig is, gaan we gewoon uit de weg…

 2. carin

  april 6, 2005 at 9:25pm

  Zeuren over vet en snoep maar wel bezuinigen op gymnastiek, schoolzwemmen en subsidies voor sportverenigingen. Dit kabinet verdient zelf een pak op hun billen!

 3. karin

  april 6, 2005 at 9:30pm

  als ze nou de hèle winkel eens zouden aanpassen dan. het gezeur begint vaak al bij binnenkomst, ik kan niet langs een broodafdeling komen, zonder dat er een bruin bolletje gegeten moet worden, maar dat is dan weer geen snoep, daar zeuren ze niet om en dat mag van mij ook gewoon bij de kassa blijven liggen, voor mama..

 4. Brillie

  april 6, 2005 at 11:44pm

  Gewoon geen kinderen in de winkel toelaten. Twee problemen gelijk opgelost.

 5. jan

  april 7, 2005 at 4:16pm

  Nog even en hij wil een land waar mensen niet meer over zijn beleid zeuren

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)