Ontmoetingen…..

in gesprek....

Met de Bevrijdingsdag was er in de stad van alles te doen voor kinderen. In een park bijvoorbeeld een ontmoeting met Bert en Ernie. Grote mannen in grote pakken, waarbij de kleine mensjes in het niet vielen. Maar ze praatten niet dus dat viel weer mee.

Bovendien had onze kleinzoon, toen hij met een doosje rozijntjes zat bij te komen van deze belevenissen, nóg een ontmoeting: met een dakloze meneer. Ze hadden een heel gesprek en dat zag er zo gezellig uit, dat mijn dochter vroeg of ze een foto mocht maken. En dat mocht.

1 reactie op “Ontmoetingen…..

  1. Hansje

    mei 28, 2005 at 3:24am

    Heerlijk onbevangen nog, zo’n kind. En gelijk heeft hij: je kunt uitstekende gesprekken hebben met daklozen. Als je maar het idee uit je hoofd zet dat het allemaal enge, verslaafde criminelen zijn. Want dat is lang niet altijd het geval.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)