Mooi, mooier, mooist…..

 jerry kolvoort, wie weet de mooiste van apeldoorn.....

Het programma “Boer zoekt vrouw”, waarvan ik geen aflevering heb gezien dus ook niet weet wat ik er aan gemist heb, maar waar ik wel eens wat over gelezen heb, heeft kennelijk zoveel succes gehad, dat ze in televisieland van plan zijn nog wat door te gaan in de agrarische sector. Ditmaal niet de KRO maar SBS6. Daar zijn ze op zoek naar de “mooiste boer van Nederland”. Wie zich aangesproken voelt mag reageren. Over mooie boerinnen hadden ze het, geloof ik, niet. Daar zijn er misschien te veel van.

Dat de publieke omroep dit programma niet doet is natuurlijk logisch, want er zit niks educatiefs of cultureels in. Om dat te snappen hoef je geen Medy te heten. Als het concept aanslaat zitten ze voor ontelbare seizoenen goed bij de televisiemakers van SBS6.

Want dan krijg je, nou, noem es wat: “de mooiste groenteman van Nederland, de mooiste buschauffeur, de mooiste rioolbuizenlegger, en ga zo maar door! En de knapste IT-er vanzelfsprekend. Aan de buitenkant dan, hè, want daar gaat het allemaal om bij de commerciële televisie: de buitenkant……..

** Update:

Ik hoorde, dat het om de mooiste boer óf boerin gaat, dat programma. Appels met peren vergelijken, want mannenmooi is anders dan vrouwenmooi. Volgens mij dan, maar ja, wie ben ik…….

2 reacties op “Mooi, mooier, mooist…..

  1. Hansje

    augustus 5, 2005 at 7:09pm

    Volgens mij is het allemaal onderdeel van een voor ons geheime interne competitie: “het slechtste programma”…

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)