Dure liefhebberij……

dat je 't maar weet.....

Ondanks dat het weer niet meewerkt is het een romantische dag vandaag. Ten eerste vanwege deze liefdevolle mededeling, die op een schuurmuurtje staat op onze parkeerplaats. Levensgroot, ter inspiratie. Ik hoorde, dat een zusje dat geschreven heeft over haar broertje. Ze zijn nog niet zo groot, broer en zus, dus er kán subtiel nog wel wat veranderen in de onderlinge betrekkingen, maar dit hebben ze toch maar mooi alvast te pakken met z’n tweeën.

En dan las ik ook nog in de krant dat een, hier in Apeldoorn in opleiding zijnd, onderwijzeresje tijdens haar les gestoord werd door een bloemenman, die haar 300 rode rozen kwam bezorgen van een aanbidder! Driehónderd!

zoiets dus en dat dan x 10....

Daar komt een gemiddeld stel in geen driehonderd jaar aan toe! Wij zeker niet, zelfs niet als ik alle rozen meereken, die ik zelf heb moeten kopen. Het is niet anders.

De schooljuffrouw wist ook nog van wie ze kwamen, die rozen. Dat is natuurlijk mooi, anders zit je maar te dubben. Juf vertelde, dat ze de afzender zonder die rozen ook al heel leuk vond, de kat nog even uit de boom wou kijken, maar nu echt niet meer om ‘m heen kan.

De foto in de krant was leuk: zij tussen al die rozen en de kinderen van haar klasje er omheen. Die kregen een lesje: hoe versier ik een leuke schooljuf? oftewel een lesje “ware liefde”. Als ze er iets van opsteken is dat meteen een opsteker voor de landelijke rozenkwekers……

2 reacties op “Dure liefhebberij……

 1. Hansje

  september 14, 2005 at 11:38pm

  Reden genoeg om Valentijnsdag te verschuiven naar 14 september, als je het mij vraagt.

 2. Geertjan

  september 25, 2005 at 10:59am

  Volgens mijn zusjes was ik vroeger gek, met een lepel in mijn bek, een vork in mijn kont en aldus zou ik de wereld rondlopen.
  We zijn nog steeds gek op mekaar.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)