Pino….peanuts…..?

leuk...in Sesamstraat

Dat het personeel van de publieke omroepen druk bezig is met acties, daar ben ik ’t natuurlijk voor de volle honderd procent mee eens. Maar dat ze uitgerekend Pino de (vele!) verzamelde handtekeningen laten overhandigen aan de betreffende bewindspersoon, dat vind ik een minder goed idee.

We hoorden de happening via de radio en dan heb je er uiteraard geen beelden bij, maar het klonk zo ongelooflijk infantiel! Dat stémmetje….! Dat hoort in Sesamstraat en nergens anders. En dat terwijl het toch zo’n bloedserieuze zaak is. Daar gooi je toch geen lollig beest tegenaan? Ik weet ook wel, dat Pino samen met al zijn vriendjes op de tocht stond, maar ik heb gelezen, dat daar al wat meer zekerheid over is, dat ie mag blijven.

Voor de rest van de NPS programma’s is dat nog allerminst het geval. Dus er mag van mij nog wel een actie volgen, maar alsjeblieft: mag het dan zónder Pino……?

2 reacties op “Pino….peanuts…..?

  1. Hansje

    september 5, 2005 at 11:51pm

    Ja, jammer. Het klonk op deze manier weinig serieus, terwijl het dat wél is. Laten we hopen dat de handtekeningen in ieder geval genoeg indruk maken.

  2. jan

    september 6, 2005 at 7:42pm

    Ach, Pino spreekt bij tijd en wijle tenminste de R nog uit

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)