Kees kijkt de kat uit de boom……

Kees.....

Morgen ga ik de kerstboom vast neerzetten, denk ik. Aan de overkant van de straat zie ik dat mensen ‘m dit weekend al hebben neergezet en dat staat erg gezellig nu het zo vroeg donker is.

Ik probeer qua tijd altijd een beetje ’n gaatje te houden tussen Sinterklaas en Kerst, omdat ik de sfeer van het ene feest toch wel hemelsbreed vind verschillen van het andere. Maar heel Nederland is al vol met kerst, in de winkels, in de straten, de radio heeft het kerstrepertoire al uitgebreid uit de kast dus waarom zou ik wachten tot de volgende week? Gezelligheid kent geen tijd.

En ik hou wel van dat kerstgefrutsel. Ik ben kerstberen aan het maken voor mijn kleinzonen en daar heb ik ook nog een middag “kerstkoekjes bakken” mee afgesproken. Dus ik kom wel in de stemming, hoor!

Onze dochter en schoonzoon, die sinds een week of zes een jong katertje hebben, mailden me bovenstaande foto. Kees vindt hun kerstboom gewéldig! Ze hadden er vanwege de kinderen toch al allemaal onbreekbare spullen in, maar dat komt nu wel érg goed uit bij de combinatie Kees en kerstboom…….!

4 reacties op “Kees kijkt de kat uit de boom……

 1. Hansje

  december 12, 2005 at 2:09pm

  Schitterende foto! Die hebben hun kerstkaarten al klaar, geloof ik – kat in het bakkie. 😉
  Heerlijk hè, die feestelijke aanloop naar de kerstdagen?

 2. els

  december 19, 2005 at 12:35am

  @ Hansje, inderdaad gezellig, de aanloop. Het is alleen altijd weer zo gauw voorbij!
  @ Carin, het ónderwerp was ook zo super!
  @ Pollie, ze bouwen ‘m elke morgen met liefde weer op.Nou ja, met liefde……?

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)