Zwartwerk…..

omroepmedewerker....

Toen we zaterdagmiddag in de supermarkt boodschappen deden liep daar een Zwarte Piet rond met een vrouwenstem. Een Zwarte Pieternel dus. Nou zitten kinderen daar tegenwoordig helemaal niet mee, heb ik het idee, ze weten wel waar Piets rondingen vandaan komen.

Ze deed het leuk trouwens. Erg leuk was ook, dat op een bepaald moment via de omroepinstallatie van de winkel te horen was: “Attentie, Zwarte Piet, wil je toestel 4 bellen, Zwarte Piet, toestel 4!”. Het bracht bij veel mensen een glimlach tevoorschijn…..!

2 reacties op “Zwartwerk…..

  1. Irene

    december 6, 2005 at 10:13am

    Ha, dat doet me denken aan het Colosseum in Rome. Daar staan enkele oud-Romeinse soldaten op wacht, met rode mantel, helm met verenbos en zwaard. En allemaal staan ze in hun mobieltje te kletsen.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)