Mary……

dat was nog eens 'n nanny...!

Vanmiddag waren twee van mijn kleinzonen hier omdat hun moeder naar de tandarts moest. Dat vond ze niet zo leuk, maar wat moet, dat moet. Tandartsen moeten ook leven.

De jongens hadden zelf hun entertainment meegebracht. De film “Mary Poppins” op dvd. En nou ben ik er in eerste instantie niet zo voor dat kinderen, als het niet regent, een hele film gaan kijken, maar ze waren allebei wat moeiig van van alles en nog wat en lekker bij oma op de bank met limonade en wat paaseitjes voor de gezelligheid, is dan zo gek nog niet. Oma is ook nog eens gek op “Mary Poppins” dus wat willen we nog meer.

Het is ook zo’n leuke film. Leuke liedjes, dingen die helemaal niet kunnen, veroorzaakt door een nanny, die iedere ouder zich zou wensen vandaag de dag. Zo heerlijk onschĂșldig ook allemaal! Een verademing, zoiets.

En nou weet ik wel, dat July Andrews en Dick van Dyke er allang niet meer zo uitzien, hoor, time flies, maar ik heb echt genoten vanmiddag. En de kinderen ook. Leuk, hoor……..!

1 reactie op “Mary……

  1. Hansje

    maart 15, 2006 at 10:33pm

    Heerlijk, die klassiekers! En ook al ken je het verhaal uit je hoofd, het blijft leuk! 🙂

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)