Binnenhuisarchitectuur met gat……

We wilden een, door de aanschaf van een andere televisie ontstaan, “gat” tussen kasten opvullen. Dat kun je doen door een grote plant te kopen, maar dat kwam niet zo goed uit, want we zitten eigenlijk al aardig ruim in de planten.

Het plan was dan ook om een houtgesneden kat aan te schaffen. Daar hebben we er al een van en nog zo een leek ons bijzonder geschikt voor het gat. Een rondje Wereldwinkel en aanverwante zaken leverde in eerste instantie niets op, maar onze dochter wist nog een winkel in een winkelcentrum waar we nooit komen.

Dat bleek een goeie tip. Een winkel met van alles en nog wat en ook een handgemaakte poes, die ons vanaf dat we binnenkwamen aankeek met een blik van ” zo, zijn jullie daar eindelijk!” . Dat heb je wel eens: iets is gewoon voor jou bestemd. De prijs was ook redelijk dus we gingen naar de toonbank om de eigenaar van de winkel te vertellen, dat we de kat wilden meenemen. ” Ach, jammer!” . zei hij. Hij wou hem eigenlijk niet kwijt. En het leek hem oprecht te spijten om hem te verkopen of het is een erg goeie acteur, die man, dat kan ook.

Nou , we kwamen thuis met onze aanwinst en toen bleek ie nog te groot ook voor het opvullen van dat gat. Hij had er zo mooi kunnen staan. Maar ja, nou wil ik ‘m niet meer kwijt! ’t Is toch wat!. Als ik weer foto’s kan plaatsen (er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe computer namelijk!) zal ik hem wel eens laten zien, dan begrijp je het helemaal. Maar ondertussen moet ik wel nadenken over dat gat tussen de kasten. ’n Plant dan maar…..?

5 reacties op “Binnenhuisarchitectuur met gat……

 1. jan

  juni 9, 2006 at 4:45pm

  Wij hebben van onze katers een stukje laten afsnijden, maar dat is misschien in dit geval geen optie 🙂

 2. Sandra

  juni 10, 2006 at 10:03am

  De “oude” kat in het gat, en de “nieuwe” op de plaats van de oude?

 3. els

  juni 12, 2006 at 12:12pm

  @Sandra: dat zou een goed idee zijn, ware het niet dat die oude ook al een vergelijkbare functie heeft: onvermijdelijke snoertjes aan het zicht onttrekken!

 4. Irene

  juni 12, 2006 at 1:03pm

  Ons Ventje is ook uit goed hout gesneden, maar die wil niet lang stilzitten, ben ik bang.

 5. els

  juni 12, 2006 at 1:24pm

  @Irene: nee, aan een wandelende tak …eh…kat hebben we niks….

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)