Guus…..

Vers van de pers hoorde ik van mijn Australische zus, dat onze Guus Hiddink top of the bill is daar. De T-shirts met “We Love Guus” en “In Guus We Trust” zijn niet aan te slepen. Alleen kunnen de Aussies geen Gúús zeggen en hebben ze het over Kas.

Dat zal ook wel aardig kloppen, want als ze vanavond winnen van Italië bijvoorbeeld mogen spelers en coach 14 miljoen Australische dollars verdelen, da’s zo’n 7,5 miljoen euro en daar krijgt Kas een aardig deel van. Met wat hij al verdiend heeft. Kas-sa. Maar daar doet ie ook helemaal niet geheimzinnig over, dat is bekend. En ze vinden in Australië dat ie het waard is, want voetbal lijkt ondertussen een zeer belangrijke sport te worden daar.

Maar es kijken hoever ze komen, de Socceroos. Mijn zus moest van Guus vroeg naar bed, zei ze, want bij haar is de wedstrijd om 5 uur ’s ochtends. Ze is enthousiast , want ze houdt van voetbal. Ze is al erg lang Australische, maar zo’n Hollandse coach, daar poets je je roots toch even voor op en kom je graag je bed voor uit …….

3 reacties op “Guus…..

 1. Hansje

  juni 26, 2006 at 8:48pm

  En dan staat ze zó vroeg op om ze er op zo’n lullige manier uitgeknikkerd te zien worden… Balen! 🙁
  (Vanaf nu ben ik dan maar voor Ghana, een mens moet toch íets.)

 2. CasaSpider

  juni 26, 2006 at 9:19pm

  Guus mag weer naar huus.
  In het Papiaments is naar huis gaan trouwens “bai kas”.
  Grappig in deze context.
  Maar het was echt geen penalty!

 3. els

  juni 27, 2006 at 1:23am

  Inderdaad, écht niet!
  En voor Ghana zijn lijkt me het beste alternatief, voor als een mens tóch iets moet….

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)