Neder(laag)land…….

Vanaf nu zijn we voor Australiƫ, toch? Onze strohalm qua nationale gevoelens. Na deze Slag bij Neurenberg 2006, zo staat het later in de geschiedenisboekjes, gaan we maar op zoek naar iets anders. Moet Hiddink ons maar redden.

Mijn dochter zei, dat het wel veel werk is, alle oranje vlaggetjes groen/geel te verven en ze weet het ook nog niet zeker of ze dat gaat doen, maar onze oudste kleinzoon gaat al zijn Super de Boer-voetbalpoppetjes weggooien, zei hij. Zijn moeder vond dat niet zo’n goed idee, want daar heeft ze erg veel boodschappen voor moeten doen, geloof ik. Hij moest ook erg huilen, omdat Nederland verloren had. Tegen je verlies kunnen moet je ook leren, halve stadions hebben er moeite mee.

Nou ja, als ze maar weer veilig thuiskomen en hun verdriet niet gaan verdrinken. Gecondoleerd allemaal……

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)