Relatietherapie……

Toen ik boven op onze slaapkamer stond te strijken vanmiddag, hoorde ik buiten ineens een gejoel. Nou wordt er in onze buurt niet zoveel gejoeld, in ieder geval niet door volwassenen, dus ik moest wel even kijken wat er aan de hand was natuurlijk.

Onze jonge overbuurvrouw stond met een hele club andere jonge vrouwen in de voortuin twee auto’s uit te zwaaien, waarin de mannen van de dames zaten. Er werd vrolijk geroepen en enthousiast gewuifd. Die jongens gingen kennelijk iets doen waarbij ze de meisjes niet konden gebruiken of niet nodig hadden. En dat nog wel met hun vollédige instemming, wat zeg ik: ze kregen nog net niet het heilige kruis na!

Want nauwelijks waren de auto’s de bocht om of de dames liepen joelend in polonaise naar achter het huis. Kijk, mensen, zo hou je nou je relatie op orde…….

1 reactie op “Relatietherapie……

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)