Weerbaar…..

Er stond vandaag maar één overlijdensadvertentie in de krant en dat na een weekend! Bovendien was dat ook nog iemand uit 1912 die dus eigenlijk niet mag mopperen, al doet het z’n familie natuurlijk wel verdriet. Vandaag werd bekend dat het zachte weer van de laatste tijd duizenden sterfgevallen scheelt. Ook is er nog geen griepgolf langsgeweest en dat beïnvloedt de cijfers eveneens.

Maar, ze zeggen dat er een koufrontje aankomt! Zal ik toch eens moeten gaan kijken waar ik de sjaals en handschoenen gelaten heb. We hebben dan wel een griepprik gehad, maar je kunt natuurlijk niet alsnog de cijfers gaan liggen ontregelen. Geintje, kinderen! We zijn niet eens verkoúden…….!

1 reactie op “Weerbaar…..

  1. Hansje

    januari 22, 2007 at 11:31pm

    Dan mag je wel opschieten met het zoeken – na het weekend wordt ’t weer gewoon wárm!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)