Recht zo die gaat…….

’t Sneeuwt! Leuk! Voor de kinderen ook. Moet ’t wel even blijven liggen natuurlijk en dat heeft Gerrit Hiemstra eigenlijk niet beloofd. Maar ja, vandaag hebben we dan toch sneeuw! Ik wandelde vanmiddag door de ongerepte sneeuw naar mijn afspraak met de dokter. Die woont heel luxe op loopafstand bij ons om de hoek. Ik moest toch adequate sneeuwschoenen aan al was het dichtbij en daar liep ik, in een prachtige stille witte wereld. Heerlijk, vooral vanwege dat ongerepte, want dat blijft het niet zolang in een stad. Maar vanwege het weeralarm, hartelijk dank, en de kinderen die nog op school waren, was het rustig op straat.

Het ging goed met de dokter, zei hij, en dat blijft het met mij ook gaan. Dat stellen we van tijd tot tijd even vast met z’n twee├źn En toen ik na tien minuten op mijn schreden terugkeerde en mijn voetstap nog steeds de enige afdruk was in de sneeuw en nog niet dichtgesneeuwd, kon ik vaststellen, dat mijn sneeuwschoenen profielen hebben, die in een winterband niet zouden misstaan en dat ik mijn voeten eigenlijk best netjes recht neerzet. Dat kun je als ’t sneeuwt eens even mooi nagaan. Links een kleine afwijking naar links. Nou ja, dat kan wel kloppen……..

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)