Sudderen….

‘k Heb geen werkende scanner dus ik kan het etiketje niet even laten zien, maar ik vraag me af wie bij onze super de stickertjes voor op de vleespakketjes maakt. Ik moet mijn runderlapjes volgens de aanwijzingen “anbraaden, in ruimen boter en afbluizen met lauw water en gaar stoven”.

Ik lees ze nooit, die etiketjes, alleen maar wat ’t kost en hoe zwaar ’t is. Nu pas valt me op, dat er ook een klaarmaakaanwijzing op staat. Had ik dat maar gehad toen ik een beginnend huismoedertje was! Ze boffen toch maar, die starters van tegenwoordig. Er hoeft niks meer mis te gaan.

Nou ja, ik heb het maar gewoon gedaan zoals ik het zo’n beetje van mijn moeder heb afgekeken destijds. Kruidnageltje erbij, laurierblaadje en zo. Dat stond niet op dat stickertje trouwens. Het ruikt hier wel zondags……..

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)