Vader en moedertje spelen……

Dat zelfs de NCRV zich in bedenkelijke programma’s stort had ik toch niet van ze verwacht, zeg! Voor een zwangerschapstest hebben zich honderden, volgens de krant nerveuze, stellen in de Hilversumse studio gemeld om publiekelijk, zo kun je het toch wel noemen met z’n ettelijke honderden tegelijk, te laten vaststellen of het ‘raak’ was of niet. Voor een kwart van de deelnemers was het dat inderdaad en daarvan gaat een aantal zwangeren gedurende 10 maanden gevolgd worden met al hun wel en, tenslotte, wee.

Door Caroline Tensen nog wel, die meldt, dat alle menselijke emoties in het programma zullen zitten. Dat weet ze nu al. Misschien spijt van de deelnemers, dat ze daaraan meedoen, ook wel. Het zal best wel televisie worden waarnaar mensen gaan kijken, maar ik snap er niks van. Hoe zo’n programma überhaupt in iemands hoofd opkomt en nog minder dat je aan zo’n programma wilt meedoen.

Het zal wel een gratis kinderkamer opleveren of zoiets. Hoewel…publieke omroep…die moeten op de centjes letten en dat kinderspul kóst wat, hoor, tegenwoordig! Nee, het zal wel een gratis intieme doopplechtigheid worden, met z’n twintigen tegelijk. Fluitje van ’n cent voor Tensen, die deed al ‘één tegen honderd’.

Over bedenkelijke programma’s gesproken: John de Mol heeft z’n Gouden Kooi verkocht aan Amerika! Milco Aarts reageerde in De Telegraaf: “Prachtig. Snel van de buis halen. Strik eromheen en verschepen voor ze zich bedenken. De Mol vangt een bedrag ‘met vele nullen’. Al waren het alleen maar nullen, dan is het nog een superprestatie voor zo veel rommel. Na zijn geklaag over alle zure kritiek nu dan een welgemeend compliment: John, je bent een tópverkoper!”.

Ik ben het niet zo vaak eens met De Telegraaf, maar nu even van harte. Waarin een klein land groot kan zijn……..

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)