Daar is ie weer….!

Nóg iemand, die last heeft van het Heintje Davids-effect: Flipje, het Tielse fruitbaasje. Hij komt weer terug! Hero heeft ontdekt, dat het toch wel heel veel potten jam scheelt in de verkoop als ie niet meer op de etiketten staat. Dus komt hij daar weer op te staan. En ze dachten bij Hero in Breda: ‘kom, dan maar weer helemáál terug naar de ouwe tijd’ en er kunnen weer punten gespaard worden voor de boekjes met Flipjes avonturen ook. Ik krijg weer een jaren vijftig-gevoel. Punten uitknippen, zegeltjes plakken. Waar is de schaar en waar is de Gluton….?

5 reacties op “Daar is ie weer….!

 1. Cyberjunk

  maart 6, 2007 at 5:01pm

  Wat ontzettend leuk dat Flipje terugkeert en NOG leuker dat jij nog weet wie Heintje Davids was en wat haar belangrijkste kenmerk was, steeds weer opnieuw afscheid nemen. Er zijn maar weinig mensen die ooit van haar gehoord hadden, evenmin van haar broer Louis.

 2. karin

  maart 6, 2007 at 10:54pm

  of je Heintje en Louis Davids kent, ligt misschien ook aan je leeftijd (alhoewel..ik ken ze wel en denk altijd dat ik toch nog niet zo oud ben)

 3. els

  maart 7, 2007 at 4:37pm

  @Cyberjunk: zoals Karin al zegt, je moet van een bepaald bouwjaar zijn om al die namen te kennen. Karin is mijn dochter dus zal ik het er allicht wel es over gehad hebben, ondanks dat ze nog niet zo oud is weet ze dat dus van mij!
  @Kaar: Gluton? Ik zou het niet weten. Wel is het bijna standaard dat alle lijmselpotten een rooie deksel hebben, zoals Gluton dat had….

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)