Uit, goed voor u…..

Gisteravond aten we weer eens bij de Chinees op de Loolaan. Dat was gezellig, onder meer door het uitzicht dat we hadden op het Apeldoornse uitgaansleven. In theater Orpheus speelt deze week namelijk “Ciske de Rat, de musical” en we zagen het publiek toestromen op weg naar “krèg toch allemaol de kolere”, de tophit van radio en televisie op dit moment. Er zijn weinig musicals commercieel zó gepusht als deze, zeg! Danny mag niet mopperen.

Wij ook niet, want het eten was érg lekker. We hadden ook ’n gezellige Chinese ober. Hóe gezellig, dat bleek toen ’n tweetal mannen het restaurant verliet en de ober ze uitliet. ’t Waren wel bekende klanten kennelijk, want hij vroeg: “Morgen weer aan ’t werk zeker?”. “Nou, hij wel, maar ik niet”, antwoordde één van de twee. Waarop de andere man zei: “Ja, je hebt nou eenmaal luxe paarden en werkpaarden….”. “….én hobbelpaarden”, zei de ober “goedenavond, heren…!”

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)