Kopje koffie, krantje lezen….

M’n op zondag altijd kalm beginnende ochtend werd weer opgeluisterd door ’n paar leuke, rare, opmerkelijke en onbegrijpelijke berichtjes in de zondagse krant. Want moet je maar kijken:

* Een echte kerstboom in huis is ongezond. Vanwege de schimmels. Je dacht dat alleen Sinterklaas met een schimmel in verband gebracht kon worden, maar nee, een kerstboom ook. En als je nou het idee had dat een kunstboom dan beter was. Neen, ook die is ongezond, want het is een stofnest. Dat wordt dus je ballen afstoffen als je gezond wilt blijven. Dat we na al die jaren kerstmis nog léven, hè? Het is gewoon een kerstwonder.

*De spelcomputer Wii trekt kakkerlakken aan. Het stond er echt. Het ding produceert een geluid op een bepaalde frequentie en dat vinden die beesten leuk en aantrekkelijk. Als je dus iets voorbij ziet wandelen, weet je waar het van komt.

*Het Spaarne Ziekenhuis in Haarlem heeft een aan het beroep verwante Botoxbon van een kliniek voor plastische chirurgie in z’n kerstpakket gedaan. De zusters zijn not amused. Ze vinden zichzelf mooi genoeg en zijn van plan hun kerstpakket terug te sturen aan de Raad van Bestuur. Kan die zich laten verbouwen.

*Toeristen, die in Johannesburg uit ’t vliegtuig stapten, werden op het elektronische welkomstbord verrast met de mededeling “Fuck you!”. Ze zijn aan het uitzoeken wie van de medewerkers, die toegang hadden tot het systeem, die dag met z’n verkeerde been uit bed is gestapt.

*Het Openluchtmuseum gaat eigen bier brouwen in de historische (uiteraard Brabantse) brouwerij, die op het terrein staat. Nu maar hopen, dat ’t Openluchtbier ook binnen gedronken mag worden!

*De kroon in de selectie maf nieuws spant wel het ‘Open Nederlands Kampioenschap Kerstkribbeliggen’ in Zevenaar, dat tot vanavond 10 uur duurt. Wie het minst uit z’n kribbe stapt, omdat het stro zo prikt of om iets sanitairs te gaan regelen of zo, die wint. Ik weet wel wie er met glans gaat winnen: Jezus natuurlijk…….

1 reactie op “Kopje koffie, krantje lezen….

  1. jan

    december 17, 2007 at 9:00pm

    ach, je kunt je zondagmorgen slechter beginnen dan met deze humor

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)