Verwantschap…..

* Onze kleinzoons waren vanmiddag hier, omdat hun ouders nog iets te verhapstukken hadden met Sinterklaas en daarom gebruik maakten van de koopzondag. Het was heel gezellig met ze, maar op een gegeven moment begonnen ze met elkaar te stoeien. Lawaai, gehannes, gehinnik, kortom: oma vond dat ze er mee moesten ophouden. “Blijf nou eens van elkaar af!”, riep ik. “Straks wordt ’t gehuil. Waarom doen jullie dat toch?”.

” We vechten niet echt “, zei Niek “we zijn alleen maar aan elkaar geboren!”. Nou, dat maakt een hoop duidelijk. Fraternit√© dus…..

1 reactie op “Verwantschap…..

  1. FrankiePebbles

    december 4, 2007 at 9:22pm

    Sja, da’s het nadeel aan moeders en oma’s: ze laten je nooit eens rustig een robbertje knokken, een beetje voetballen tussen de porceleinkasten of anderszns donderjagen. Ze denken altijd dat er ongelukken van zullen komen.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)