Wiedergutmachung……

Op vrijdag 13 juni, toen alles nog goed ging, weet je nog? hebben verschillende huishoudens ten westen van de Loolaan hier in Apeldoorn, juist gedurende de wedstrijd Nederland-Frankrijk te maken gekregen met een storing in de kabelverbinding van de televisie. Gôh, wat zúllen er veel mensen het woordenboek hebben voorgelezen op dat moment, zeg! UPC, de kabelexploitant vond het ook heel erg. ’t Kwam na een poosje wel weer voor elkaar, maar men heeft toch een behoorlijk stuk van de wedstrijd gemist, geloof ik.

Gorkink, een bloemenzaak alhier, kreeg niettemin een uitermate leuke opdracht. Zaterdag zijn ze de hele dag bezig geweest om bij meer dan 1000 huizen oranje bloemen, en geen kinderachtig bosje, zo te zien, te bezorgen, als goedmakertje. Op dat moment was natuurlijk nog niet bekend dat het meteen een bos troostbloemen zou zijn. Nou ja, het is een goeie bloemenzaak waar ze vandaan komen dus ze zullen nog wel een poosje staan.

UPC zegt in een persbericht wel, dat ze er geen gewoonte van gaan maken om voor elke storing bossen bloemen rond te brengen. Dat zou misschien ook wel een beetje in de papieren gaan lopen wellicht……

2 reacties op “Wiedergutmachung……

  1. karin

    juni 23, 2008 at 9:46pm

    hee, da’s de buurman, daar op de stoep. yeah, ik ken iemand die in de krant staat!

  2. els

    juni 24, 2008 at 1:20am

    Van harte gefeliciteerd. Jij hebt dus een BA-er in de straat. Geweldig!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)