Geluk(t)……

Achter deze computer of d’r vóór, dat mag ook, zit een heel gelukkig mens! De computer deed niks meer, had een hele rare foutmelding, waar ik niks van snapte en natúúrlijk dacht ik, dat ik dat allemaal veroorzaakt had door een of andere ondeskundige handeling. Want dat heb ik altijd als iets het niet meer doet. Dat is een heel apart soort minderwaardigheidscomplex dat wel vaker schijnt voor te komen bij vrouwen.

Ik kon dus al een paar dagen niks uitrichten, maar vandaag had ik hulp en nu doet ie ’t weer! En het is zondag dus mag ik best “Hallelujah!!!”roepen, vind ik. Windows vond kennelijk dat ik nodig een ‘update’ moest hebben, nou ja, de computer dan, waardoor alles er nu wel iets anders uitziet, maar ik gelukkig alles, waarvan ik dacht, dat ik het kwijt had gemaakt
nog ( of weer) heb. Daarom ben ik blij. Dóm, dat wel, maar ook blij.

Om dat te vieren gaan we morgen een midweekje weg naar het Veluwemeer. Maar dat waren we toch al van plan, ook zonder update………

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)