Kroegtijgers….

Van Lars kreeg ik een hartstikke leuk boekje. Dat gaat over Utrechtse kroegtijgers en winkelpoezen. “Kat in de stad” heet het, geschreven door Carin en Alexander van Eenennaam met foto’s van Robert van Willigenburg. Er staat een plattegrondje in van alle etablissementen waar zich een of meerdere katten ( en één hond!) bevinden. Ze maken deel uit van het interieur. Hun karakter, (eigen)aardigheden en geschiedenis worden beschreven. Erg leuk om te lezen over Berend, Miró, Bassie, Tom Poes, Tutti Frutti, Tommy, Kissy, Sweety, Bowie, Fidel (woont in café Havana uiteraard), Minos, Natascha,Kiddy, Momoo, Mouse, Kita, Snoepie, Lexie, Leonidas, Ollie, Robin Hood, Minouche, Micha, Bertus, Floris, Dikkie Dik, Dame Blanche, Spot, Lejo, Mummies, Fritz, Jupiler, Katja en Junior. Als je nog een naam voor je kat zocht kun je even vooruit. “Volg het poezenspoor!” is dan ook het advies. Als je dat erg uitgebreid doet moet je wel rekenen op een kater uiteraard……

3 reacties op “Kroegtijgers….

  1. catharina

    augustus 22, 2008 at 11:19pm

    Ik vind je log heel leuk. Kijk / lees ook vaak je stukjes. Groeten Catharina

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)