Yes, we can….!

Nou, dat is wel de meest gejatte reclamezin dezer dagen! Gepikt door de Gamma en ik zag in de krant, dat er een vrachtwagen van Dirk v.d.Broek geparkeerd staat voor het Witte Huis. ’n Eind rijden voor Dirk, maar geinig gevonden. Dat nou niemand zélf op zo’n slogan heeft kunnen komen, zeg. Dat er een Amerikaanse campagnevoerder voor nodig was. Dat die campagnevoerder nu president van Amerika is vind ik wel mooi, hoor, niks mis mee.

Alleen moet ie nu wel aan de slag en dat zal niet meevallen in de competitie met niemand minder dan Jezus, want zo voelt het wel zo ongeveer. Híj heeft er wel een vrouw en kinderen bij, terwijl JC het allemaal in z’n eentje moest zien te rooien. En dan loopt het toch niet best met je af met dat kruis en zo. “May God bless me”, zei Obama. Nou, dat is dan wel ’t minste…….

4 reacties op “Yes, we can….!

 1. karin

  januari 23, 2009 at 1:14pm

  volgens mij is het origineel van Bob de Bouwer

 2. Verbal Jam

  januari 26, 2009 at 9:18pm

  Ik meen toch dat JC het niet in z’n eentje hoefde te doen: 12 discipelen lijkt me toch een aardig team, zeker voor die tijd! 😉

 3. els

  januari 28, 2009 at 11:48pm

  @VJ: Nou, d’r zaten er toch ’n paar bij, waar hij niet zo erg van opaan kon.Drie keer verloochend en die kus, die niet bepaald aardig bedoeld was, waar blijf je dan als coach….

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)