Opgevoerd…..?

Vanmorgen reed ik, toen ik terug kwam van onze garage, waar ik weer eens ’n lamp had moeten láten vervangen, want doe-het-zelven met ’n kapot lampje aan je auto is er niet meer bij tegenwoordig, achter zo’n 45 km-autootje. Het werd bestuurd door een oudere dame en ik kan het mis hebben, maar volgens mij en mijn teller reed ze hárder dan die 45 kilometer.

En dat was niks bijzonders kennelijk, want achter haar achterruit zat over de hele breedte een kleurige strook geplakt waarop stond: “OMA ENNIE’S SPEEDMACHINE”. Dat je maar gewaarschuwd bent als medeweggebruiker! De oma’s van vandaag de dag zijn toch niet meer wat ze geweest zijn……

3 reacties op “Opgevoerd…..?

 1. paul

  januari 23, 2009 at 7:42am

  Ik vind het vreselijke dingen die 45 autootjes, vooral omdat ze die auto’s zo beginnen op te pimpen met dat soort stickers met dubbelzinnige en flauwe teksten.

 2. jan

  januari 24, 2009 at 2:55pm

  Ik zou willen dat al die autotootjes harder reden dan 45.

 3. Menno Nicolai

  januari 29, 2009 at 9:25pm

  Hoewel ik niet uitgesproken onhandig ben laat ik mijn lampjes ook vervangen, omdat de halve auto gedemonteerd moet worden om er bij te kunnen. Dan krijg ik vieze handjes en er zijn grenzen.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)