Alaaf……

* ’n Niet zo blije speler van Roda JC, de club die vrijdag verloor van Vitesse, zag bij navraag door de interviewer tĂłch nog een lichtpuntje voor de reis terug naar Limburg: “We hoeven ons tenminste niet meer te verkleden voor ’t carnaval, want we staan sowieso al voor aap…..”.

3 reacties op “Alaaf……

 1. jan

  februari 23, 2009 at 6:31pm

  Het moet niet gekker worden: twee stukjes over voetbal. Dat doe ik niet eens 🙂

 2. els

  februari 23, 2009 at 11:27pm

  @Jan: ik heb ’n mannenhuishouding hier en ik vind voetbal zelf ook leuk, dan krijg je dat. Alleen kijk ik als vrouw met verbazing naar die práátprogramma’s over voetbal. Vrouwen hebben de naam, maar gĂ´h,wat kunnen die kerels jeuzelen, zeg…..

 3. jan

  februari 25, 2009 at 11:09pm

  Die praatprogramma’s laat ik altijd aan mij voorbij gaan. ’t Is wat je zegt . . .

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)