Bedankt, lieve ouders….!

Wat hebben sommige kinderen toch ’n pech dat ze niet hun eigen ouders kunnen uitzoeken. In Utrecht heeft een vader zijn pasgeboren dochter bij de burgerlijke stand doen inschrijven onder de naam Megan PowNed. Een en ander in verband met het feit, dat pa en ma nogal enthousiast zijn over de plannen van Geen Stijl om een omroep te beginnen, die PowNed heet.

“Publieke Omroep Weldenkend Nederland En Dergelijke”, dat is wat PowNed betekent. Ik vraag me af of de nieuwbakken ouders wel helemaal goed in hun hersenpan zijn. En dan zo’n ambtenaar, die een dergelijke naam klakkeloos accepteert en inschrijft, zou die wel denken?

Aan dat arme kind bijvoorbeeld, dat later heel wat heeft uit te leggen als geen mens meer weet wat dat ook alweer was, PowNed………

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)