Apenkool…..

Een zesjarige gorilla (niet die op de foto, hoor, maar ach, ze lijken toch allemaal op elkaar als je niet beter weet!), die hier bij ons in Apeldoorn op de Apenheul woont, gaat de komende dertien weken door het leven als beleggingsdeskundige. Zij, want ja, het is een vrouw, heet Gyasi en gaat, via een tiental walnoten die ze voorgeschoteld krijgt en die dan corresponderen met ’n bepaald aandeel op de AEX, uitmaken wat de meest winstgevende keuze is op de beurs.

Dat gebeurt allemaal in een uitzending van BNR Nieuwsradio op de vrijdagmiddag, The Friday Move heet dat dan.

“BNR bespaart je de onzin” was het toch…….?

1 reactie op “Apenkool…..

  1. jan

    februari 18, 2009 at 7:02pm

    Nou . . . gelet op de voorspellingen die ik het laatste half jaar heb gehoord kan die aap weinig geks doen.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)