Auto-maten…….

Mijn kloris en ik hebben gisteren onze auto verkocht. De reden is dat we gaan ‘poolen’ met onze zoon. Twee auto’s bij de deur, waarvan er een relatief weinig kilometers maakt, is in deze tijd, eigenlijk in elke soort tijd natuurlijk, wel een beetje onzin. Bij samendoen met een auto geeft dat voor beide partijen voordeel. Het wordt wat overleggen over het gebruik, maar daar zijn we heel goed in.

De kopers van onze Focus zijn jonge mensen, die hun eigen te kleine auto verkocht hadden en op zoek waren naar een grotere in verband met uitbreiding van hun gezin. Hij komt dus hartstikke goed terecht, onze auto. Dat vind ik leuk. En ze zijn er zo blij mee, dat is ook leuk om te zien. We hebben ‘m dan niet voor niks goed onderhouden.

Onze zoon overhandigde mij gisteravond plechtig de tweede sleutel van zijn auto. Ik rijd dus voortaan een Au of een Di, daar zijn we nog niet helemaal uit……

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)