Drama….

* Het is even helemaal niet leuk in Apeldoorn. Het is doodstil op straat en de vlaggen met oranje wimpels, die hier aan de overkant hangen, doen bizar aan. We zijn toch maar buiten in de zon gaan zitten. Je moet wat zolang er verder geen nieuws is. Twee doden in ieder geval, dat is al bekend. Onwerkelijk zoiets afschuwelijks……

* De mensen aan de overkant hebben hun vlag binnengehaald. Een buurman heeft hem halfstok gehangen. Er blijken nu dus vier doden te zijn en veel meer gewonden dan we eerst dachten. De reacties ” van het volk” bij de diverse nieuwssites kun je beter niet lezen, daar word je nog triester van dan je al was. Er worden conclusies getrokken waar je koud van wordt. Laurentien heeft, zo te zien, ook nog heel wat te doen als je een beetje gevoelig bent voor de spelling van de Nederlandse taal, maar dat is dan nog het minst schokkende……

4 reacties op “Drama….

 1. Irene

  april 30, 2009 at 2:22pm

  Frappant is dat ik het net in de Luxemburger Wort heb gezien, toen nu.nl heb gecheckt en daarna meteen bij jou heb gekeken of je er iets over schrijft. De mij bekende weblogger, of die nu op de route stond of niet, is toch de beste verslaggever.

 2. Smile

  april 30, 2009 at 10:44pm

  We stonden erbij en keken er naar. Het gebeurde voor onze ogen. Het is afschuwelijk.

 3. els

  mei 1, 2009 at 12:17am

  @Smile: Wij zagen het op tv, maar als je er in het echt bij bent, staat het op je netvlies gebrand, lijkt me. Sterkte voor jullie.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)