Safety first…….

Een Apeldoornse buschauffeuse heeft met haar kaartjesstempel een overvaller de bus uitgeramd. In een reflex van kwaadheid. De onverlaat reikte naar haar geldlade en bam!! Dat ding had ze natuurlijk al in haar hand om, naar ze verwachtte, zijn kaartje mee af te stempelen. Hij sloeg meteen op de vlucht en zij is nog uitgestapt om ‘m na te kijken vanwege het signalement. Ja, inderdaad, een cameraatje in de bus zou handig geweest zijn.

Maar, ze heeft een schouderklopje gekregen van onze burgemeester, die haar een flinke meid vond en een voorbeeld van hoe je een overval op je bus moet afhandelen. Als de gemenerik tenminste geen vuurwapen of mes bij zich heeft, want dat moet je eerst wel even bekijken natuurlijk. Je veiligheid gaat voor, zegt de burgemeester vaderlijk.

Nou ja, in tegenstelling tot zo’n crimineel, die dat natuurlijk vantevoren allemaal heeft moeten regelen, heb je voor een kaartjesafstempelapparaat geen wapenvergunning nodig. Dat scheelt toch weer een heleboel rompslomp. Nog een heel gedoe, hè, zo’n overval op de vroege ochtend…….?

1 reactie op “Safety first…….

  1. Wieneke

    april 10, 2009 at 8:01pm

    Prima! Ik geloof wel in kloo.. uh vervelend dieventuig de bus uitrammen met geldlades. Ik hoop dat ze hem flink geraakt heeft. Dappere vrouw!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)