WC-eend……

Jemig zeg, nou is ‘toiletjuffrouw’ ook al een gevaarlijk beroep! Er is er een overvallen, zondag, op het station van Groningen. Ik vind die overvaller een watje. Ten eerste: kán je wel, eikel, tegen een weerloos wc-vrouwtje! Met een vuurwapen nog wel, wat een held.

En ten tweede: een bankkluis kraken, dat heeft tenminste nog enige status. Heb ik zelfs nog wel respect voor ook soms. Al die moeite die je moet doen en het is toch een vak, min of meer. Maar het schoteltje van een toiletjuffrouw…..

Ze worden zó gemakzuchtig, die overvallers. Nemen ze een buschauffeur, die geen kant op kan of oude vrouwtjes, die niet in staat zijn hun tasje te verdedigen. Het wordt gewoon steeds onsportiever! Capuchon over je hoofd om niet herkend te worden. D’r is voor de rest van Nederland niks meer aan zo……

2 reacties op “WC-eend……

 1. Wieneke

  april 8, 2009 at 7:47pm

  Het is de treurigheid wel ten top. Ik weet trouwens wel een leuke taakstraf voor die smiecht: studententoiletten schoonmaken. Of van die mobiele toiletten.
  Leuk weblog heb jij. Je hebt een gezellige positieve schrijfstijl.

 2. jan

  april 10, 2009 at 5:51pm

  Het eerste dat ik dacht toen ik dat nieuws las was: we zijn als land door de bodem gezakt.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)