Fotografisch geheugen……

We hebben helemaal geen vakantieplannen dit jaar. Het komt er niet zo van. Misschien later ’n midweekje, niet zo ver weg. Dat is niet zielig of zo, want er zijn wel meer mensen zonder vakantieplannen en van die leuke Engelse vakantie van vorig jaar heb ik een mooie serie foto’s en die bekijk ik nogal eens.

Dus ├íls ik met vakantie wil laat ik die even slideshowen en dan ben ik weer helemaal terug. Leuk hoor. En daar maak je ze toch ook voor, die foto’s? Bovendien heb ik een andere monitor, ‘breedbeeldmodel’ nog wel, dus wat wil een mens nog meer? Nou ja, met vakantie misschien…….

2 reacties op “Fotografisch geheugen……

  1. jan

    juni 29, 2009 at 8:37pm

    Laats vroeg iemand aan mij: wanneer gaan jullie op vakantie? Dat vond ik een moeilijke vraag. Wij zijn opgehouden met twee of drie weken Italie. Wij aan drie keer per jaar een week naar een buitenland en meerdere keren een lang weekend wandelen in Nederland. Zodoende zijn we altijd net terug of we gaan binnenkort. Ik kan het iedereen aanraden.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)