Vredesvoorstel……

Vanavond hoorde ik op de televisie een psychologische mevrouw beweren dat ze wist hoe het kwam dat mannen vaker agressief gedrag vertonen dan vrouwen. Ze hebben in de oudheid altijd moeten vechten om vrouw en kroost te beschermen en jagen om ze voedsel te verschaffen en die genen zitten er nog steeds in. Vandaar dus. Bovendien leveren vrouwen van nu meer commentaar en dat werkt agressie in de hand. In dit verband vond ze, dat de TomTom-navigator de Nobelprijs voor de Vrede zou moeten krijgen vanwege het feit dat die zoveel echtelijke ruzies voorkomt! Vond ik wel ’n leuke….. !

4 reacties op “Vredesvoorstel……

 1. Wieneke

  juni 28, 2009 at 12:02pm

  Eens! Want bij ons werkt de TomTom prima en het scheelt nog eens enorm veel verkeerde kilometers (dus benzine) ook. Maar ik heb gehoord van mannen, die het óók niet met ‘Eva’ eens zijn en zeer eigenwijs tóch hun eigen route rijden en dan weer ruzie krijgen met hun vrouw, die op ‘Eva’s’ hand is. 🙂

 2. Sandra

  juni 28, 2009 at 3:36pm

  Nou ja, hier is het precies andersom. Sinds ik een tomtom heb aangeschaft, voelt de opperaap zich van de apenrots verjaagd, omdat ik zijn kaartleestechnieken zou betwijfelen.
  En zit hij ernaast met de kaart om de tobytoby te controleren.
  Dus ipv minder ruzie hebben wij meer ruzie in de auto.
  Nou, ik ben reuze blij met mijn nieuwe speeltje.

 3. jan

  juni 29, 2009 at 8:39pm

  Een autonavigatie misschien wel, maar mijn wandel gps heb ik onder zware druk van een echtscheiding de deur uit gedaan. Mijn vrouw heeft al wandelend namelijk graag controle en ze houdt van van apparatuur. Afijn, je snapt het vast wel . . .

 4. els

  juni 30, 2009 at 1:12am

  Nou, ik lees ’t al: die nominatie moeten we maar vergeten!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)