Ietwat oververhit….

Als het warm is lijden mijn hersenen aan verweking. Ik moet ze dan gewoon met rust laten en niet te veel belasten, dat is beter voor alles en iedereen. Vandaar dat ik mijn bloedhete zolderkamer vlak onder de pannen maar ’n beetje mijd de laatste tijd. Omdat mijn computer daar staat is ’n beetje webloggen er dan ook niet bij. Erg is dat niet, want er is toch niet zoveel te melden.

Hoewel, afgelopen zaterdag zijn we naar Utrecht geweest om onze aldaar verblijvende nazaat te helpen bij wat klusjes in zijn huis. Er moest een noodzakelijk luik in een vloer gemaakt worden, daaronder een lekkende afvoer gerepareerd, daarna moest er vloerbedekking worden gelegd en er moesten gordijnen worden genaaid en opgehangen. Voor alle werkzaamheden, waar die gordijnen niks mee te maken hadden, was er een Apeldoornse klussenman meegekomen, ofwel wij waren met hém meegereden omdat ie toch bij L-rs aan het werk moest. Zo’n plannetje, dat we dat mooi konden combineren met het maken van die gordijnen ( want die lagen er al maanden en tja, dát zou ik dus doen), dat verzin ik dan zomaar als mijn hersens iets minder verweekt zijn op een koel moment. De naamachine ging mee en ze hangen nu. Na afloop van dit gewerk hebben we ook nog eens lekker gegeten in een Thais restaurantje bij L-rs in de buurt, waar ie goeie berichten over had gehoord. En dat was een mooi besluit van de dag, want die berichten klopten.

Nou, en dan is zaterdag onze vierde
kleinzoon ook nog geslaagd voor z’n zwemdiploma A. Daar konden we niet bij zijn vanwege onze afspraak in Utrecht, maar bij diploma B kunnen we in de herkansing.

Zijn broer vierde vandaag zijn achtste verjaardag. Hij is eigenlijk dinsdag pas jarig, maar deze zondag was een betere vierdag vanwege de nu ruim aanwezige visite. Hij had er dus mooi weer bij en was ondanks die 8 jaar min twee dagen al in feeststemming.

Zo is er toch wel weer het een en ander beleefd en als ze zeggen, dat het wat minder warm gaat worden, wie weet gaat het webloggen hier op zolder dan ook wel weer. Dat hangt uiteraard van meer factoren af dan het weer alleen. Er moet wel iets zinnigs te melden zijn natuurlijk. En wát is zinnig? Wie het weet mag het zeggen. Het zijn komkommervolle tijden…….

1 reactie op “Ietwat oververhit….

  1. Irene

    juli 6, 2009 at 6:55pm

    Ik las ‘Mijn broer vierde vandaag zijn achtste verjaardag’ en dacht, goh wat een groot verschil met Els. Mijn hersens doen het ook niet zo goed met dit weer blijkbaar.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)