Follow me…..?

Onze zoon, die zijn laatste officiële vakantiedag benutte om zijn parental unit in Apeldoorn te bezoeken, is een twitteraar. Hij ziet daar het nut en de mogelijkheden van. Beroepsmatig omdat hij journalist is, maar ook als particulier. Hij volgt alles en iedereen, nou ja, niet iedereen heeft hij me verzekerd, hij is knap selectief. Dus áls hij je volgt, ben je de moeite waard. Dat is toch mooi om te weten, daarom noem ik het maar even.

Ik zag het nut van Twitter niet zo en hij heeft me dat vandaag maar eens even uitgelegd. Ik vind niet dat ik mijn leven hoef op te leuken met twitteren, dat is met een blogje zo nu en dan al leuk genoeg en zoveel beleef ik niet, maar ik kan me nu wel voorstellen dat het nut er voor anderen wel is. Het is grappig.

Toen ie toch bezig was heeft hij me ook eens laten zien wat z’n iPhone allemaal kan. Nou, ik ben onder de indruk. Wat een mogelijkheden, zeg! Ik kan me indenken dat het fascinerend is zo’n ding te bezitten.

Maar, dat heb ik weer, mijn domme slotvraag was: “Kun je er ook mee bellen?” En dat kon…….

9 reacties op “Follow me…..?

 1. Menno Nicolai

  augustus 21, 2009 at 8:51pm

  Mijn gade (Hannie heet ze) is niet zo’n gadgetfreak als ik, maar mijn iPhone vond ze toch wel heel leuk. Dat had ze beter niet kunnen zeggen, want drie dagen later had ze er ook een! Wij zijn op de leeftijd dat we geen geheime agenda’s meer hebben, dus die delen we via iCal. En zo zijn er nog wel een paar aardigheidjes. En Twitteren doe ik vooral op de wc, waar ik voorheen een tijdschrift doorbladerde. Vooruitgang? Ach, ik vind het lollig.

 2. elisa

  september 2, 2009 at 8:48pm

  Ondertussen ben ik ook voor twitteren gezwicht en dol op mijn iPhone die om allerleid redenen onmisbaar is geworden. En wat zo grappig is: de vorige reageerder hier is erg leuk om twitterend te volgen. Soms loopt me het water in de mond, want hij kan ook erg lekker koken.

 3. elisa

  september 2, 2009 at 9:07pm

  Pleidooi voor twitter en iPhone! Ik zou geen van beide nog willen missen. Selectief zijn met wie je volgt want anders kost het teveel tijd.
  Surprise! Menno Nicolai is iemand die ik graag volg. Bovendien kan hij lekker koken.

 4. A ciántartalommal való ijesztgetés nem komoly, annyira nem jó a barackmag, hogy mérgezéshez elég mennyiséget egyen belőle az ember. Keserűmandulából viszont létezik olaj, étkezési célra, nem műanyag, és szerintem pont olyan, amit várunk tőle.

 5. http://www./

  november 24, 2016 at 3:12pm

  Coming up to winter I love making soup. Pea and ham, pumpkin, vegetable, all possible with thermochef. Making my own fresh juice and Kneading dough for fresh daily bread is no problem for it, neither is steaming foods.

 6. nintendo coins free

  april 24, 2017 at 7:44pm

  I really want this for Christmas. The problem will be selling my dad on the price. No, not because it’s too expensive, but because he’ll think it’s not expensive ENOUGH! See, with my dad, if this is more expensive than that, this must clearly be better than that. >.< He’d probably prefer to get me a Nook Color/Tablet/Kindle Fire. But I really like this. It seems simple and only does what I need it to do, let me read books.

 7. Stunning! I love your wall hanging, the images are super cute, the lace work incredible pretty, the flowers are gorgeous.Thank you for sharing your work with all of us at Crafty Boots Challenges.Dionne

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)