Stoelen…..

Toen we gisteravond naar Studio Voetbal zaten te kijken moest ik ineens even nodig de kamer uit naar boven. Dat was toen Louis van Gaal in een persbijeenkomst Duits ging praten. Ik kan dat gewoon niét aanhoren. Raar misschien, want of ik zoiets zelf zoveel beter zou doen is maar de vraag.

Nee, het is de combinatie van Van Gaal, die taal en hetgeen hij zégt natuurlijk, met dat eigenwijze hoofd. Wat is het toch vervelend, dat die man niet gewoon trainer kan zijn, het baantje waar hij tenslotte voor is aangenomen, zonder al die kromme prietpraat. Ik las, dat ie nog wel zit op z’n (praat)stoel, maar dat de geluiden van de zaag al te horen waren op de achtergrond. Het gaat z’n club niet te best dus hij zal nog wel iets moeten rechttimmeren op korte termijn.

Verder was het dit weekend mooi weer. Weer voor grote feesten op stranden en in de polder. Dat verliep zo hier en daar nogal vreemd en zeer gewelddadig. Het kan ook wel es té mooi weer zijn.

Hoewel, ik zag ’n foto in de krant van Lowlands waar ze bezig waren met een ludiek spelletje ‘stoelendans’. Zo kan het dus ook. Een spel voor bruiloften en partijen en d’r vallen geen dooien bij. Alleen maar stoelen. Ezeltje prik, ook leuk! Oma weet er nog wel ’n paar, hoor….!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)