Acht…..

Heb ik iets met het cijfer acht? Nou nee, niks speciaals eigenlijk. We hebben wel een kleinzoon die acht is en zelf was ik acht toen er een einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog. Maar toen mijn kloris laatst droomde, dat het cijfer acht ons geluk zou brengen in de Staatsloterij, bleek dat maar in zeer beperkte mate het geval. Als je vroeger op school een acht haalde voor iets keerde je zeer tevreden huiswaarts. En o ja, ik heb “The Sound of Music” acht keer gezien en waarschijnlijk komen daar nog wel acht keren bij. En acht gevulde koeken aantreffen in een pak, als je dacht dat er maar zes in zouden zitten, is ook grappig.

Maar verder? Of het zou moeten zijn dat dit weblog vandaag acht jaar bestaat. En dat is achteraf bezien best lang natuurlijk……..

7 reacties op “Acht…..

 1. Geert

  september 25, 2009 at 8:53pm

  Da’s mooi lang.Met een groet uit Dr88.

 2. Verbal Jam

  oktober 2, 2009 at 12:31am

  Ik was op deze dag even bezig met de verjaardag van mijn moeder, dus vandaar deze late felicitaties.
  Een geweldige prestatie, acht jaar. Waar ik trouwens binnenkort ook zelf aan toe ben, vandaar dat ik het een geweldige prestatie vind natuurlijk. 😉
  Op naar de 10! Via de 9.

 3. els

  oktober 2, 2009 at 2:50pm

  @ Alsnog gefeliciteerd VJ! Ik vind het trouwens van je moeder een grotere prestatie!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)