Elswhere als sponsor……

‘k Had net een meisje aan de deur, dat vroeg of ik haar wou sponsoren. Voor een waterproject in Gambia ging ze rondjes zwemmen in het water van sportcentrum De Scheg in Deventer. Ze was een jaar of vijftien en ze vroeg het zó lief, dat ik meteen ja heb gezegd. Vijftig cent per rondje was het.

Ik dacht ook aan het meisje van dezelfde leeftijd, dat vrolijk met haar klas naar Spanje reist met de bus en dus nooit meer thuis komt. Ik moest daar gisteren aldoor aan denken. Vréselijk toch.

Dit kind kon zich met haar klas tenminste nog inzetten voor een goed doel. Dat vond ik prachtig en mijn steun waard. Maar nou ben ik verdorie wel vergeten te vragen of ze érg goed kan zwemmen……..!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)