Spiegeltje, spiegeltje…….

Vorige week of zo was er hier in de regio weer eens ’n miss-verkiezing. Als ik dan zo’n rijtje van die meisjes met een bevroren glimlach op ’n foto in de krant zie staan , er allemaal op gebrand om de mooiste gevonden te worden, wekken ze voor mij de indruk dat het klonen van elkaar zijn. Allemaal van datzelfde lange haar. Ja, volgens klassieke Bijbelse begrippen is dat ‘het sieraad van de vrouw’, maar toch : een leuk vlot rattenkoppie zit er niet tussen. Dat durven ze kennelijk niet. Het is ook de kift natuurlijk, dat ik over dat mooie haar begin, maar toch valt me dat dan op.

Het meisje dat de schoonheidswedstrijd won, het was geloof ik in Twello, kรณn ook niet anders dan winnen, want haar achternaam was Schoonheijt. En weet je, nou had ik eigenlijk wel eens willen zien of haar vader ook zo’n knapperd is, want die naam moet ze toch wel van die kant hebben, als het allemaal volgens de Bijbel is gegaan. En daar heb je in Twello best kans op……

1 reactie op “Spiegeltje, spiegeltje…….

  1. Wieneke

    oktober 24, 2009 at 4:42pm

    Ik vind het altijd iets van een veekeuring hebben, maar dat is gewoon ook de kift ๐Ÿ™‚
    Sorry voor de overdreven 3x reactie op een vorig logje van jou. Er gebeurde niks, toen heb ik nogmaals geklikt op de plaatsenknop, er gebeurde weer niks en toen heb ik de pagina maar afgesloten. Zo van: nou, dan niet! Van die derde weet ik dus helemaal niks. Maar ik heb daarnet weer even gekeken en zag dus de ravage ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)