Na het bekijken van Nederland-Mexico…(2-1)….

Eigenlijk heb ik zó’n respect voor die oranjefans, hè! Dat ze er op de tribune bij durven zitten zoáls ze er bij zitten tijdens zo’n wedstrijd. Je moet toch ook weer naar je werk op ’n gegeven moment. Of naar school. En als ze je dan hebben gezien op de televisie of zo, nou leg dat maar es uit! Dat kan je zomaar een promotie schelen of punten op je rapport. Je weet ’t niet.

En op weg naar het stadion moet je ook nog over straat of in het openbaar vervoer. Nee, petje af, hoor! Je hebt moed nodig voor zoiets. Gelukkig is er bier om je die in te drinken. Daar hebben ze genoeg van. Nee, niet genoeg van, maar genoeg ván.

Veel van dat spul waar je je mee uitdost is trouwens opblaasbaar gelukkig, dat scheelt. Kun je makkelijk weer laten leeglopen, net als jezelf trouwens. Maar als je het weggooit, tijdens (ja, ja, dat kan óók!) of ná het WK, wel in de plasticinzamelbak, hè…..? En vergeet vooral die toeter niet dan……

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)