Geneuzel…..

‘k Wil niemand ongerust maken, hoor, en wie het voetballen niet volgt moet dit stukje maar even overslaan, maar het gaat niet goed met Johan Derksen. Bij VI Oranje raakt ie door z’n onderwerpen heen. Het is steeds maar weer Yolanthe.

Ivo Niehe kwam het zielige vrouwtje weer even opbouwen gisteren, na de bijna dagelijkse afbraak door de VI-baas. Ze was helemaal niet zoals hij beweerde. Nu is Ivo zo’n radde en gladde prater, Johan kan ‘m van z’n lang-zal-ze-leven niet bijhouden. Van der Gijp trouwens ook niet en dat was zonder meer een verademing, ha, ha!

Derksen heeft het bovendien over “kutscheten”, zeg! Het niveau van zijn conversatie laat dus ook nogal te wensen over. Maar hij heeft de lachers op z’n hand dus het zal wel leuk zijn. Ja, ja, ik ben een zeurende voetbalfan op leeftijd, ik weet ‘t. En it’s a man’s world, dat voetballen. Dáár gaat het programma namelijk over……dacht ik…..

5 reacties op “Geneuzel…..

 1. Wieneke

  juni 21, 2010 at 4:43pm

  Wat heeft Yolanthe met voetbal te maken, is mijn vraag. Maar misschien heeft die zure ouwe zeur Derksen wel een fixatie. Dat weet je maar nooit! Hij zou die mevrouw natuurlijk best eens eventjes uh…. op schoot willen trekken, maar die haalt natuurlijk haar mooie neus voor hem op. Dat stéékt.

 2. els

  juni 21, 2010 at 5:13pm

  @Wieneke: Nou, ze heeft natuurlijk wel iets met voetbal te maken, doordat haar kloris daar het vele geld mee verdient, dat zij mag besteden. En hoe Derksen in werkelijkheid over Yo denkt, tja….

 3. Menno Nicolai

  juni 21, 2010 at 5:25pm

  Yolanthe neemt toch altijd overal de vingerdoekjes mee? Of was dat alleen van Jan Smit? En Derksen is zo kwaad nog niet, als ik tenminste het interview met hem in de Volkskrant mag geloven. Maar dat niet al zijn opmerking even smaakvol zijn is wel duidelijk.

 4. jan

  juni 23, 2010 at 6:48pm

  Els, ik weet een heel klein beetje van voetbal, maar meer van infotainment. Wat Derksen c.s. doen is het laatste. Het gaat er om dat hij met zijn apenkool zoveel mogelijk kijkers trekt, daarmee vaak in andere media wordt geciteerd en dus zoveel mogelijk reclamemakers rond dat programma verzameld.
  Bovendien is is zijn blad hoofdsponsor van dat programma en pikt zijn uitgever er dus een graantje van mee.
  Je moet zo’n programma dan ook niet met een voetbalbril op beschouwen.

 5. els

  juni 23, 2010 at 9:04pm

  Dan heb ik dus toch gelijk als ik het eigenlijk niet wil zien. Voetbal vind ik leuk, maar het gedoe er omheen heet dus entertainment? De mannen in mijn huis vinden de combinatie wél vermakelijk. Ik ben van de verkeerde kant, of nee, dát niet, gôh, nou ja, je snapt me wel…..Jeetje zeg, moeilijk dat entertainment! Geef mij maar voetbal.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)