Ouwejongenskrentenbrood……..

Hebben jullie dat nou ook, dat je vindt dat Wilders veel beter bij een cabaretprogramma zou passen dan in een regeringsprogramma? Hij zou zonder meer volle zalen trekken, daar ben ik zeker van. Zo geestig, die man, hij verzint ze waar je, al dan niet, bij zit. Stand-up comedian. En een eigen glossy heeft ie ook al, zag ik, het kan niet op.

Ik vind trouwens de héle sfeer in Den Haag zo jolig! In de wandelgangen is iedereen aanspreekbaar voor de journalisten, die zelf ook al zo jolig zijn. Ik zag Ferry Mingele rondspringen als een jonge hond, die clown van Powned kon z’n gang gaan en niemand werd kwaad of geërgerd van ‘m.

Het was, dat kamervoorzitter Gerdi Verbeet nogal plechtig zei, aan het begin van de vergadering: “Ik geef het woord aan de minster-president”, dat had nog wat decorum, maar verder…..? Láchen, jôh, daar in Den Haag. Gezellig…….

3 reacties op “Ouwejongenskrentenbrood……..

  1. Jenni

    oktober 28, 2010 at 1:23pm

    Die Wilders is echt een komisch nummer. Ik zou er hard om kunnen lachen als het niet zo triest zou zijn 🙁

  2. jan

    oktober 29, 2010 at 6:26pm

    Verbeet had moeilijk kunnen zeggen; nou gij menneke . . .

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)