Onafhankelijkheidsverklaring…….

Mijn kloris heeft net als ik een iPhone. Hij is in het ontdekken van de mogelijkheden van dat apparaat veel verder dan ik. Daar ben ik uiteraard ongelooflijk jaloers op, maar dat laat ik niet merken.

Hij leest elke morgen de kranten via z’n telefoon. Daar heeft ie mij niet meer voor nodig. En hij installeert, als hij leuke apps tegenkomt, waar hij wat aan heeft (en die niet te veel kosten, hoor, want zo is ie dan ook wel weer) zelf op z’n iPhone. Gewoon, alsof het niks bijzonders is, dat hij dat als blindganger zelf kan. Hij is dus een handige bliksem.

Nou meldt hij dat natuurlijk wel even, zo heel nonchalant, want hij vindt het uiteraard zelf ook wel leuk, dat hij daar geen hulp bij nodig heeft. ’t Is meer dat je het even weet dus. Maar wat zegt z’n liefhebbende zoon dan: “Oh mooi, dan kun je in Casa Bonita leuk de blits maken.” Casa Bonita is hier in Apeldoorn een tehuis waar je terecht kunt als je thuis als bejaarde niet meer zo tot je recht komt, zullen we maar zeggen.

Nou ja, zeg! Een beetje respect voor de ouderdom is er niet meer bij tegenwoordig……..

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)