Computerkraak…….

Vorige week was ik met mijn computer bezig, heel gewoon, ik deed niks bijzonders, en toen werd ineens alles zwart. Niet voor mijn ogen, nou ja, eigenlijk wel dus, maar hij deed helemaal niks meer. Nu heb ik een etage lager in dit huis, ik zit op zolder namelijk met m’n hele handeltje, een technische dienst die zo vriendelijk was even te komen kijken. Ook de deskundige kreeg ‘m niet meer aan de gang en constateerde dat de computer definitief de geest had gegeven.

Na kantoortijd werd hij uit elkaar geschroefd en toen bleek waar de crash door kwam: er lag een geĆ«lektrocuteerde dooie muis in. Ik heb hier op zolder nog nooit een muis gezien dus we zoeken naar gaten in de vloer of zo. Niks gevonden. Nou ja, hij zat er dus wel degelijk in, in die computerkast, die aan de zijkant ’n beetje open was. Ook voor muizen is het een prutzomer dus het was waarschijnlijk lekker warm daarbinnen.

Gelukkig heb ik via zeer goede relaties alweer een andere computer, die bovendien hartstikke snel is. Ik moet er de weg nog ’n beetje leren, maar dat komt vanzelf goed. ( In ieder geval reuzebedankt, jongens, voor de snelle bediening! Ik zit toch maar mooi op de voorste rij bij computerrampjes.)

Ik had een aardig stukje klaar vorige week, maar ja, dat is nu niet meer leuk, omdat het tijdgebonden was. Zo snel is iets niet meer actueel. Nu zou ik natuurlijk kunnen gaan nabeschouwen, maar als ik zie hoe dat bijvoorbeeld bij voetbalwedstrijden gaat, dan ben ik daar totaal ongeschikt voor.

Ik zou het over die muis kunnen gaan hebben. Hoe zielig ik dat vind, maar ik vind het alleen maar een stom beest dat uit mijn computer had moeten blijven………..

2 reacties op “Computerkraak…….

  1. juffer

    augustus 29, 2011 at 4:39pm

    Ik lurk hier geregeld en vind de verhaaltjes altijd zo leuk.Ach die muis wist vast dat je best een andere computer wilde en zie een geslaagde kraak.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)