#$%&!@$@#% nog an toe, zeg…..!!!!!!!……

Gistermorgen vroeg ging de telefoon. Het was ’n buurman die vertelde dat ie over de parkeerplaats liep en toen zag dat de zijruit van onze auto was ingeslagen. “U moet maar even gaan kijken!”, zei hij. Uiteraard deden we dat direct, na het uitproberen van wat minder beschaafde taal en wat we zagen was niet alleen die stukgeslagen ruit, maar ook een vernield dashboard. Waaruit natuurlijk de radio met navigatie ontbrak.

De dief was zeer ruig te keer gegaan. Het verwijderen van het apparaat was kennelijk niet zo makkelijk gegaan, te zien aan de schoenafdrukken op het dashboard en de voorruit. Bovendien had ie werkelijk alle kabels doorgeknipt die hij tegenkwam. En overal lag glas. ’n Zootje was het. Wat er ook lag was een boormachientje dat hij vergeten was, de sukkel. De politieagent, de er snel was nadat we hadden gebeld, vond dat wel een aardige vondst. De handschoenen gingen aan en het bewijsstuk in ’n plastic zak. Ze doen het op de televisie helemaal goed. Mensen hadden trouwens ’s nachts bij de politie gemeld, dat er zich een verdachte Golf ophield. Ook een Golf dus.Samen met de boormachine ook een aanwijzing.

Het was al met al een rare manier om je zondag mee te beginnen. De auto kon natuurlijk niet zonder zijruit blijven dus ’n man van Autotaalglas, naar wie we werden doorverbonden na de melding bij de verzekering, was er ook al snel. Ze beginnen ons bij InShared al te kennen, denk ik, na de recente schade die we in Engeland opliepen. De glasman zette er een plastic noodraam in en morgen komt er een in die weer ingeslagen kan worden.

Maar wat een gedoe, zeg, zo’n akkefietje. Het vervelende was, dat die radio/navigatie een beetje ’n speciale was, die door vader P. onderweg met spraak bediend kon worden. Ja, ook door mijn zoon en mij, hoor, het ding was niet eenkennig. Maar onze zoon had er nogal aan geknutseld, ook de telefoons zaten er aan gekoppeld. Specialistenwerk allemaal en het wordt door de ravage aan de doorgeknipte kabels nog een hele heisa om dat weer allemaal te fiksen. Kost veel tijd ook.

Nou ja, we zitten in de molen die schade-afhandeling heet. Al die sores heb je natuurlijk niet of minder als je fietst. Hoewel die weer makkelijker gejat kan worden. En onze auto staat er nog. We zullen nog positief moeten blijven ook, godsamme! Dat is een ‘bastaardvloek’, zegt mijn woordenboek, dus als ik dat zeg is dát niet zonde, toch……..?

4 reacties op “#$%&!@$@#% nog an toe, zeg…..!!!!!!!……

 1. Jenni

  oktober 18, 2011 at 11:14am

  Hé F*ck wat balen (da’s op z’n hoogst de vloek van een Engelse bastaard dus dat mag voor deze ene keer ook vast wel?). Ik vind dat zo waardeloos dat mensen met hun tengels aan andermans spullen zitten, moet je kijken hoe druk je er ook weer mee bent om ’t allemaal weer een beetje hersteld te krijgen #$%&!@$@#%.
  “””””en morgen komt er een in die weer ingeslagen kan worden.” Hahahaha, rare druif ben je ook 😉
  Succes met de hele toestand!

 2. Irene

  oktober 18, 2011 at 9:06pm

  Wat een ergernis, maar je slaat je er toch ‘netjes’ doorheen.

 3. Cathy

  oktober 19, 2011 at 8:53am

  Ik kan me voorstellen dat er wel iets meer is gevallen dan een bastaardvloekje. Op de fiets kun je ook nog aangereden worden.. door Golfjes zelfs. Geeft ook, naast wat ongemak, voldoende schade en daar wordt, gemiddeld gesproken, ook nog eens niemand high van. Hoop dat het allemaal weer gaat werken.

 4. els

  oktober 19, 2011 at 12:16pm

  Je hebt gelijk.Inderdaad geeft een aanrijding van ’n fietser ook de nodige problemen. Zie Jan van Stroomopwaarts, die bepaald niet gratis een dubbele enkelbreuk opliep. En z’n fiets is, geloof ik, total loss, hetgeen hij betreurt, gehecht als iemand kan zijn aan zijn trouwe tweewieler. Wij kunnen nog rijden tenminste.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)